Προφίλ

Έχουμε την ευχαρίστηση να σας παρουσιάσουμε το εταιρικό μας προφίλ, καθώς και την πλήρη σειρά / γκάμα των προϊόντων μας. Η εταιρεία μας διακρίνετε για τις λύσεις που προσφέρει στην εξειδικευμένη σκίαση – κάλυψη με τυποποιημένα, αλλά και κατά παραγγελεία συστήματα & εφαρμογές ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε έργου. 

Στην συνέχεια σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας και να ανακαλύψετε την έκταση των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Σκοπός μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που θα καλύψουν τις ανάγκες σας για μια ζωή.  Ευελπιστούμε ότι μέσα στον δικτυακό μας τόπο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα και την εταιρία μας. 
   
Τα προϊόντα που θα δείτε στην συνέχεια είναι αυστηρά επιλεγμένα απο τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού, με τούς οποίους δουλεύουμε συνεχώς απο το 1990 οπότε και  πρωτοξεκινήσαμε τις συνεργασίες μας, αλλά και από την εγχώρια αγορά που έχουμε εδραιώσει τις συνεργασίες μας με προμηθευτές και πελάτες  για σχεδόν 50 χρόνια τώρα πια. Αν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια υπηρεσία ή προϊόν, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες σας.Γραφείο Πειραιά: Ρετσίνα 19 - 21, Τηλ.: 210 41 21 453, 210 41 23 255,
Έκθεση - βιοτεχνία: Καλύβια: Λ. Καλυβίων, Τηλ.: 22990 63085 - fax: 22990 63260
e-mail: info@tendotechnici.gr